PALVELUMME

Teemme tatuointeja asiakkaiden toiveiden mukaan, joko valmiista malleista tai vasta ajatuksissa lentävistä ideoista. Luomme uniikin kokonaisuuden, joka on sekä artistin, että asiakkaan mieleen. Kannattaa tutustua jokaisen artistin portfolioon ja etsiä siten itselleen sopivin toteuttaja. Ota yhteyttä puhelimitse 044 7211 102 tai tule liikkeelle käymään, niin lähdemme tekemään tatuointihaaveistasi totta.

Tatuoinnit toteutetaan hygieenisesti ja ammattitaidolla. Jokaiselle asiakkalle taataan  parasta mahdollista palvelua. Takaamme hygieenisen ympäristön sekä steriilit välineet.

Jokainen asiakas saa lähtiessään kirjalliset hoito-ohjeet mukaansa.

Mitä tahansa kysyttävää ilmeneekin, otathan rohkeasti yhteyttä. Autamme aina mielellämme!

Pieniä kuvia otamme vastaan koko ajan ja pyrimmekin tekemään ne mahdollisimman nopealla aikataululla. Isompia töitä voi joutua odottamaan hieman pidempään.

Ajan varaaminen

Helpoiten saadaan asiaa eteenpäin kun toimimme seuraavasti.

Katso artistien portfoliot läpi ja mieti kenen tyyli toimisi sinun tatuoinnissasi parhaiten. Voit myös katsoa netistä referenssikuvia ennakkoon. Tule sitten käymään liikkeellämme niin katsotaan yhdessä ideasi läpi. Kuvien kautta näemme mieltymyksesti parhaiten tyylisuunnan suhteen, mitä lähdemme toteuttamaan. Mikäli et pääse liikkeelle asioimaan voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse 

info@lafamiliatattoo.fi

Artisteihin voit ottaa yhteyttä suoraan sähköpostitse muuttamalla infon tilalle sen artistin nimen kenelle haluat viestin osoittaa

inkku@lafamiliatattoo.fi

jani@lafamiliatattoo.fi

rita@lafamiliatattoo.fi

sebastian@lafamiliatattoo.fi

Ajanvaraus tapahtuu mieluiten paikan päällä. Aikaa varatessa perimme varaus-/sunnittelumaksua 50€.

Maksuvälineenä käy käteinen tai pankkikortti.