ARTISTIT

INKKU ESCOBAR

Omistaja & Tatuoija


Hei!

Olen Inkku. Elämäntapahörhö ja levoton sielu joka ei malta pysyä paikallaan.

Olen kunnianhimoinen, perfektionismiin ja neuroottisuuteen taipuvainen tatuoija, jonka penkistä ei nousta ennen, kuin minä olen tyytyväinen. Aloitin tatuoimisen jo lukiossa ja yritystoiminnan vuonna 2009. Siitä asti olen pyrkinyt toteuttamaan ihmisten unelmia ja kehittämään omaa osaamistani intohimoisesti.

Suosikkiaiheitani ovat fotorealistiset tatuoinnit. Innostun erityisesti eläinaiheista ja teen mielelläni tatuointeja valokuvien pohjalta. Värikuvat ovat intohimoni ja olen hulluna mm. vesivärityyliin. Teen myös peittotatuointeja, enkä pelkää suunnitella ja toteuttaa haastaviakaan kokonaisuuksia.

Portfoliooni voit tutustua osoitteessa: www.instagram.com/inkkutattoo

JANI STRAND

Tatuoija & Kuvataiteilija


Kaupungin coolein yksinäinen ratsastaja. Avaruuscowboy, joka pysynee aina enmmän tai vähemmän mysteerinä. Kulttimaineinen kuvataiteensa koostuu pääasiassa kantaaottavista pop- ja streetvaikutteisista akryylimaalauksista, joita on ollut esillä lukuisissa näyttelyissä vuosien saatossa, lähinnä Joensuussa.

Aloitti tatuoimisen vuonna 2010. Tykkää jättää kuviin oman graafisen tyylinsä ja kikkailla viivojen sekä värien kanssa. Toimii mielellään perinteisen tatuointikuvaston ulkopuolella. Pitää sanaparista; "vapaat kädet".

Portfolio osoitteessa:

www.instagram.com/iamjanistrand

Sisällä ei saa polttaa, eikä mököttää.

Rita Gröhn

Tatuoija


Eksyin skeneen yliopistolta kulttuurintutkimuksen parista. Tutkinnon valmistuttua akateemiset hommat saivat jäädä ja päätoimisena tatuoijana on minulla vierähtänyt jo useampi vuosi. Olen nauttinut piirtämisestä ja käsillä tekemisestä aina.

Kaikki populaarikulttuuriin tai eläimiin liittyvät tatuointiaiheet saavat minut hyppimään innosta! Rakastan käyttää värejä ja etenkin värirealismi on tyylisuuntana lähellä sydäntäni. Käy tutustumassa portfoliooni osoitteessa www.instagram.com/ritagrohn ja ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: rita@lafamiliatattoo.fi

Ajan varaaminen

Helpoiten saadaan asiaa eteenpäin kun toimimme seuraavasti.

Katso artistien portfoliot läpi ja mieti kenen tyyli toimisi sinun tatuoinnissasi parhaiten. Voit myös katsoa netistä referenssikuvia ennakkoon. Tule sitten käymään liikkeellämme niin katsotaan yhdessä ideasi läpi. Kuvien kautta näemme mieltymyksesti parhaiten tyylisuunnan suhteen, mitä lähdemme toteuttamaan. Mikäli et pääse liikkeelle asioimaan voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse 

info@lafamiliatattoo.fi

inkku@lafamiliatattoo.fi

jani@lafamiliatattoo.fi

rita@lafamiliatattoo.fi

sebastian@lafamiliatattoo.fi

Ajan varaus tapahtuu mieluiten paikan päällä. Aikaa varatessa perimme varaus-/sunnittelumaksua 50€. Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortit.