ARTISTIT

INKKU ESCOBAR

Omistaja & Tatuoija


Hei!

Olen Inkku. Elämäntapahörhö ja levoton sielu joka ei malta pysyä paikallaan.

Olen kunnianhimoinen, perfektionismiin ja neuroottisuuteen taipuvainen tatuoija, jonka penkistä ei nousta ennen, kuin minä olen tyytyväinen. Aloitin tatuoimisen vuonna 2007 ja yritystoiminnan vuonna 2009. Siitä asti olen pyrkinyt toteuttamaan ihmisten unelmia ja kehittämään omaa osaamistani intohimoisesti.

Suosikkiaiheitani ovat fotorealistiset tatuoinnit. Innostun erityisesti eläinaiheista ja teen mielelläni tatuointeja valokuvien pohjalta. Värikuvat ovat intohimoni ja olen hulluna mm. vesivärityyliin. Teen myös peittotatuointeja, enkä pelkää suunnitella ja toteuttaa haastaviakaan kokonaisuuksia.

Portfoliooni voit tutustua osoitteessa: www.instagram.com/inkkutattoo

JANI STRAND

Tatuoija & Kuvataiteilija


Kaupungin coolein yksinäinen ratsastaja. Avaruuscowboy, joka pysynee aina enmmän tai vähemmän mysteerinä. Kulttimaineinen kuvataiteensa koostuu pääasiassa kantaaottavista pop- ja streetvaikutteisista akryylimaalauksista, joita on ollut esillä lukuisissa näyttelyissä vuosien saatossa, lähinnä Joensuussa.

Aloitti tatuoimisen vuonna 2010. Tykkää jättää kuviin oman graafisen tyylinsä ja kikkailla viivojen sekä värien kanssa. Toimii mielellään perinteisen tatuointikuvaston ulkopuolella. Pitää sanaparista; "vapaat kädet".

Portfolio osoitteessa:

www.instagram.com/iamjanistrand

Sisällä ei saa polttaa, eikä mököttää.

RITA GRÖHN

Tatuoija


Rita eksyi skeneen yliopistolta kulttuurintutkimuksen parista. Tutkinnon valmistuttua akateemiset hommat saivat jäädä ja päätoimisena tatuoijana on vierähtänyt jo useampi vuosi. Rita on nauttinut piirtämisestä ja käsillä tekemisestä aina.

Tyylisuunnaltaan hän toteuttaa ennen kaikkea naisellisia, realistiseen ilmaisuun taittuvia kuvia. Erityisesti kasviaiheet ja värien monipuolinen käyttö ovat hänen erikoisalaansa. Mustaharmaat ja muiden tyylisuuntien tatuoinnit ovat myös Ritan alaa. Käy tutustumassa portfolioon osoitteessa www.instagram.com/ritagrohn